Världens lättaste efterrätt
Jag gillar när saker och ting går smidigt och är enkelt att göra, men smaken vill jag inte leka med ;)
Så detta är min fusk-efterrätt, vet inte ens om man får kalla den för efterrätt. Men det går snabbt att fixa och är supergott.
(Dock brukar jag använda mig av martiniglas)
Halloncheesecake i glas
Ingredienser (4 port)

250 g djupfrysta hallon
2 dl Kesella vanilj
1 digestivekex
Gör så här:
Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas/martiniglas och täck med Kesella. Krossa kexet och strö det över.
TAAAAADAAAAAAA!!!
Så detta är min fusk-efterrätt, vet inte ens om man får kalla den för efterrätt. Men det går snabbt att fixa och är supergott.
(Dock brukar jag använda mig av martiniglas)
Halloncheesecake i glas
Ingredienser (4 port)


250 g djupfrysta hallon
2 dl Kesella vanilj
1 digestivekex
Gör så här:
Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas/martiniglas och täck med Kesella. Krossa kexet och strö det över.
TAAAAADAAAAAAA!!!
Kommentarer
Trackback