Varma och soliga hälsningar

Hej!!
Jag har inte försvunnit eller blivit kidnappat... Jag vet att det har varit väääääääääldigt tyst här på bloggen ett tag men det beror på att jag just nu befinner mig i Italien och lever loppan :)
Jag kommer åka hem nästa vecka.

Jag tänkte bara ge en snabb uppdatering av vad som har hänt i mitt liv under de senste veckorna ;)
Jag har blivit mycket brunare!!!  Det kan vi nog konstatera på en gång  *hahaha*
Jag har redan läst ut alla mina pocketböcker som jag beställde.
Jag har bivit en Entourage fan... efter säsong 1-4
Sen har jag strukturerat upp mitt liv och speciellt inför hösten.
Jag håller för närvarande på och skriver klart mitt livs viktigaste uppsats??  Jag behöver bara ändra lite i två resterande kapitel så är jag fri!!!  happy....happy

Sen har jag även bestämt mig för att börja läsa Juridik. Fråga inte mig varför men det är ytterligare en sådan grejj som har fastnat på min lilla hjärna. (De som känner mig vet att jag inte behöver mer högskolepoäng än vad jag redan har! med två examen i bakfickan redan). Men jag blir lätt rastlös, så i höst börjar mina kvällskurser :) Självklart kommer jag fortsätta jobba som vanligt på dagarna.

Jag har även lagt (som så många andra kära bloggare) en beställning på helårsprenumeration på ELLE och ELLE Intriör. Så det ska bli trevligt att få hem dessa tidningar lagom tills jag kommer hem igen. Det blir jättebra med mode och inredning med tanke på att det inte är långt tid kvar tills min nya lägenhet blir klar.




Tjejdag

Igår hade jag en supertrevlig dag med mina kära tjejkompisar!
Vi träffades tidigt på förmiddagen för att fira en av tjejernas förlovning och lägenhetsrenovering med champagne och frukt. Efter det gick vi vidare och åt brunch och avslutade vår mysdag med att se Mamma Mia! på bio.
Vi hade riktigt trevligt, sådana dagar borde man egentligen ha oftare av. Det brukar vara svårt att planera in det när man är många men det är så himla roligt! Hoppas ni hade en trevlig söndag


Mitt I-landsproblem

Jag har glömt bort att visa vilken väska jag till slut valde. Eftersom det var fest kring hela Stureplan igår så bestämde vi oss för att springa förbi butiken redan i torsdags. Vilket var ett superbra idé med tanke på hur mycket människor som var ute igår!  helt kaotiskt!
Efter att ha funderat väldigt länge och även ställt väskorna bredvid varandra så bestämde jag mig för att åka hem med en Speedy  Damier 30. Riktigt snygg och klassiskt är den! (Jag är väldigt nöjd med mitt val). Den känns mindre uttjatad och jag föll direkt för det röda fodret innuti. Jag har en grejj förr väskor som är både snygga utanpå och innuti :)
Så denna snygging är nya tillskottet i min lilla väskfamilj...happy happy



Födelsedagsfest

Idag fyller min kära syster år!
Så vi ska alla fira henne ikväll med middag, tårta, presenter och fest.
Jag började bli lite panikslagen när hennes present som skulle komma i torsdags inte hade dykt upp igår vid lunchtiden, men tack och lov var det framme så att jag kunde hämta ut den efter jobbet.
Hoppas ni får en supertrevligt lördag!












080808

Idag är det en stor fest hela dagen i Stockholm för att fira oss 08:or. Kul tycker jag med tanke på att jag gillar allt som går och fira och som man blir glad av ;)
Tyvärr är jag tvungen att jobba hela dagen men efter jobbet kommer jag förmodligen (om vädret tillåter det) befinna mig på Stureplan och dansa loss! hehe...nja iaf stå och mingla..
Hoppas vi ses där!


Beslutsångest

Jag har ett problem, och då snackar vi verkligen om ett typiskt tjejigt I-landsproblem!! gaah..
Jag har tjatat länge om att jag vill ha en LV Speedy väska. Problemet är att när jag väl står där (har sparat pengarna) och ska köpa så går jag därifrån med någonting annat. Detta beteende har hänt flera gånger!! Anledningen till att jag även vill ha just den väskan är förutom sin klassiska utseende, är det även väskan Audrey Hepburn hade i sina yngre dar! (Och alla som känner mig vet hur mycket jag älskar henne).

Så förra året till min födelsedag fick jag ett presentkort på Louis Vuitton av min syster och hennes man. Eftersom LV´s presentkort gäller bara ett år så visste jag att jag var tvungen att köpa den innan nästa födelsedag vilket även skulle bli en perfekt 25-årspresent! Sen dess har jag även fått ytterligare presentkort vid andra högtider.
Eftersom jag inte är i Sverige på min födelsedag har vi tänkt fira mig lite redan nu på fredag och vi ska även gå och köpa väskan.

Nu till mitt dilemma: Vilken speedy ska jag ta??????!!? Den här frågan har jag ställt mig själv sen jag fick den första presentkortet!! Ska jag ta en Monogram eller en Damier?? Hjälp!!!



Mr. Cavalli

Inför den kommande modeveckan i Milano har italienska modesedignern Roberto Cavalli specialdesignat tre Coca-Cola light-flaskor. Hans välkända djurmönster återfinns på flaskorna, som kommer att ges ut i en begränsad upplaga av 300 000 flaskor och säljas mellan september och december i år. Coca-Cola goes wild! *grrrrrr*


Dagens aktiviteter

Idag har jag städat, bytt sängkläder och tvättat. Jag har även hunnit laga mat och funderar på att baka mandelmassa kakor också. Puuh..vet inte vad som har hänt med mig idag??! Men energi verkar jag ha gott av ;)
Så det gäller att passa på!

Jag har även betalat räkningarna och lagt en ny beställning på sex pocketböcker hos Adlibris. Jag kan verkligen rekomendera er att passa på och köpa nu när alla sommarpocketböcker kostar mellan 37-39 kr styck.
Gäller att passa på och köpa innan min semester så jag har många böcker att läsa när jag ligger vid standen/poolen i Sicilien :) happy happy

Ikväll

Ikväll ska jag bara mysa i soffan med laptopen, godsaker och ha The Hills-maraton!
Det var superlänge sen jag satt och tittade på den serien men snart börjar säsong 4 i USA och jag vill vara väl uppdaterad inför den. (Den börjar 18 augusti). Det är sjukt hur mycket Heidi har ändrats (läs opererat sig) innan säsong 3 började spelas in. För kollar man på de två första säsongerna ser man klart och tydligt att hon har fixat till näsan, läpparna och brösten. Hoppas bara hon känner sig lyckligare efter alla ingrepp..













Plötsligt händer det

Ibland är det väldigt produktivt att träffa upp en vän som är i samma situation som en själv. Så nu har jag tänkt lite...
Jag har lite saker kvar att göra (på en av mina utbildningar) som jag aldrig tog tag i när jag väl började jobba. Jag har även tänkt gå på några kvällskurser (kanske distans) nu till hösten. Så  jag har bestämt mig för att sätta upp små delmål för varje vecka framåt för att bli av med lite strögrejjer samt att verkligen ta tag i programmeringsbiten som jag behöver kunna på mitt jobb. Denna höst ska jag fatiskt vara produktiv och göra klart allt. Orkar mest inte ha kvar saker som jag vet att jag fixar bara jag verkligen sätter mig ner och tar tiden!
Snacka om att bli motiverad...

Lunch

Nu ska jag iväg och möte upp en vän för Sushi-lunch :)
Jag älskar Sushi, har till och med haft perioder (speciellt på mitt förra jobb) där vi hade en jättebra Sushi-restaurang mitt emot kontors-huset där vi sprang in och köpte lunch varje dag utan att tröttna. Och då menar jag bokstavligt varje dag!!
Nu för tiden har jag mest med mig matlåda till jobbet (tycker det är enklare) eftersom jag sitter så centralt och det är alltid rusning vid lunchtid, så man får inte mat ro.

Men en eller två dagar i veckan brukar jag följa med mina kollegor ut och äta eller möta upp någon vän som jobbar i närheten för lite lunch. Det blir en skön break mitt på dagen när man hinner ses och umgås lite snabbt med sina egna vänner och bara catcha upp på lite skvaller ;)


Regn

Vad kan man hitta på (sysselsätta sig själv med) när det regnar så här mycket?

  • Läsa en bok och dricka té
  • Mysa i soffan och titta på SATC-boxen
  • Spela på Xboxen
  • Surfa och läsa bloggar
  • Baka något smarrigt
  • Jobba av sig lite, lära sig något nytt
  • Städa hela lägenheten/sortera lådor
  • Lägga in alla recept i receptboken/filen
  • Köra på en hemma spa

H-armband

Glömde bort att visa bilden på min underbara armband!
Jag har haft ögonen på denna sötnos ett bra tag nu...så jag blev otroligt glad när jag fick den i present. Me loveeee
(ledsen, men min kamera är inte den bästa)

  

Scampi i saffranssås

Ikväll lagade jag en jättegod middag!
Jag vågar exprementera mer med maträtter än med efterrätter. Chansen att man misslyckas med en varmrätt är ytterst lite om man inte har otur och råkar bränna den :)
Receptet finns med ifall någon känner sig manad att prova på!

 400 g scampi eller räkor utan skal
 1 röd paprika ci 4 salladslökar eller 1/2 purjolök
 2 msk olivolja
 4 msk mango chutney
 1/2 - 1 påse saffran
 1/2 msk japansk soja
 ev salt och peppar
 färsk pasta
 grönsallad

 Gör så här: Om scampin är rå, koka den i saltat vatten i 3–4 minuter. Skär paprika och salladslök i bitar. Fräs grönsakerna i olja i en kastrull. Tillsätt mango chutney, saffran och soja. Koka ihop i någon minut. Lägg i scampin eller räkorna och låt dem bli varma. Servera med pasta och grönsallad.

Forts. presenter

Jag fick mycket mer än bara produkter, bland annat en ny väska och plånbok båda av märket Guess. (Jag behövde verkligen en ny plånbok, min LV hade gått sönder). För första gången har jag fått en plånbok med tillräckligt många fack för alla mina kort!! (det mina vänner händer inte ofta).

 

Jag orkar inte sitta och ladda upp fler bilder nu....så resten av presenterna kommer upp senare.
Kram på Er!

Presenter

Jag har fått underbara presenter!! Jag känner mig så himla bortskämd så det är inte sant....
Det har varit en riktigt underbar helg!

 
Jag älskar märket Philosophy, och fick deras Cocktail party Kit med tre duschisar (senorita margarita, melon daiquiri, mimosa) och även en stor flaska med Raspberry sorbet. Dessa produkter doftar heeelt underbart!!

Jag fick även massor med nagellack från märket OPI samt deras handkräm Avo juice. Handkrämen är helt enorm, jag har aldrig tidigare sett en så stor flaska! Här är deras största flaska ca 250 ml, medans den här är 600 ml. Så nu kommer mina händer vara supermjuka ett bra tag ;)
Tack!
  

Sminkväska

Jag måste visa min lilla sminkväska som jag köpte  på Make up Store för några dagar sen. Den är en festlig palett-väska i svart. Helt underbar, jag borde ha köpt en liten sminkväska för längesen. Jag har en stor trunk för all mitt smink hemma så jag brukar inte ha mitt smink uppdelat i olika neccesärer. Men när jag tar med mig smink till jobbet (om jag ska ut efteråt) så brukar allt för det mesta ligga löst i ett fack. Men nu har till och med mitt "on go" smink egen förvaring :)


Ikea-tripp

Idag åkte jag och pojkvännen till IKEA, trots att det inte är löningshelg så var det rent kaos där inne! (Man märker att folk får för sig att börja renovera och fixa & dona, så fort vädret blir lite mulet i några dagar).
Vi fick nästan armbåga oss fram bland alla människor som skulle stanna var femte steg och tiita runt. Själv visste jag exakt vad jag var ute efter så det blev raska steg för oss
(iaf de ögonblick det gick).
Jag var mest ute efter lite köksprylar, så det blev låga martiniglas vilket är helt perfekt att använda som serveringsglas för Panna cotta (ska göras nästa helg). Jag köpte även slevar, blockljus och den fina tårtfaten med glaskupa som jag har haft mina ögon på ett tag. Tyckte den var till och med finare i verklighet än på bild! Så jag tyckte att jag gjorde ett superbra klipp då den kostade en tredjedel av vad Dukas tårtfat kostar  :)

Kusligt

Hmm..har min pojkvän hittat till min blogg och börjat läsa den??!?
Eller är det bara jag som tänker för högt och delar med mig  för mycket på senare tid?

För min underabra pojkvän har köpt min Hermés-armband till mig!! (är en tidig födelsedagspresent)
Den är riktigt fin iallafall... *pure love*
Bild kommer så fort jag har kopplat in min mobil, glömde bort usb-sladden på jobbet i fredags  ;)

Sommarläsning

Jag har beställt några böcker från Adlibris igen. Och det är specifikt en som jag längtar tills att få börja läsa. Jag gillar chick-lit och specillt roliga, glossiga mode-label specifika varianter. Så ni kan förstå varför jag klickade hem Lauren Weisberger´s nya bok direkt. Den heter Chasing Harry Winston. Jag har en svag punkt för diamanter, märkesväskor och höga pumps. Så den här boken är helt perfekt för min smak. Jag längtar..längtar..



Too Faced

Igår köpte jag min nya Lip Injection Extreme, har använt den två gånger hittills, igår natt och imorse. Jag måste faktiskt säga att den fungerar, när jag vaknade imorse var mina läppar lite fylligare. Jag vågar inte lovorda den så mycket än eftersom resultatet inte är så synliga att man ser det direkt men efter några dagar tror jag nog att mina läppar blir som jag vill ha dem.

Jag passade även på och köpte Too Faced Brow Envy Eyebrow Kit, (har suktat efter den ett tag) som har små ögonbrynsmallar som man kan använda sig av och fylla i och plocka där man inte vill ha hår. Denna produkt är så gjord för mig!! För jag är hemsk på att plocka och få mina ögonbryn jämna samt att jag saknar hårstrån vid slutet av bågen så jag brukar inte ha perfekta ögonbryn utan mina går mer in mot slutet, nu kan jag måla dit det med skuggan. Jag kan inte fatta att ingen har kommit på det här med mallar tidigare bara.. Helt klart värt att köpa om du har samma problem som jag!!












Let´s go Extreme

Nu pratar jag om läppar!
Jag vill ha fylliga läppar men inga ankläppar.. (så Restylane går bort) Jag har tidigare provar på alla mini-varianter av plumpers utan resultat, (jag sa ju att jag var en smink-junkie) men hittade två som fungerade väldigt bra. Den ena är Lip Fusion dock var den ganska dyr, trots att jag köpte min från Hongkong kostade den mig ca 350 kr (i Sverige kostar den kring 500 kr). Min nästa favorit som jag använder än idag är Too Faced Lip Injection som jag måste säga är min absoluta favorit. Den ger gloss, färg och stinger i läppen som bara den! (ett plus är att den är mycket billigare än första alternativet). Nu är jag sugen på att fortsätta med Too Faced (gillar märket) men tänkte springa i eftermiddag och köpa deras Extreme. Hört av andra att även den ska vara jättebra och att resultatet är mer långvarigt när man använder den. Så akta er i framtiden för mina extrema läppar ;)

RSS 2.0