Biokväll

Snart ska jag ta bilen och åka för att se Kung Fu Panda med en vän.
Vi har bokat och avbokat våran bio-kväll flera gånger nu men ikväll äger den rum  *happy*
Middagen ikväll var supertrevlig med thai mat. För min del blev det Chilimarinerade tigerräkor
i en supergod gryta med ris. Jag borde ha passat på och tagit en bild med mobilen, aja, ska försöka tänka på sånt i framtiden ;)

Jag ser fram emot en trevlig kväll med härligt lurviga djur, sura bilar och popcorn.
Ha en kanon kväll!


Buongiorno!

Jag sitter och försöker förbättra på min Italienska nu...
Jag ska snart tillbaka till Italien igen,den här gången med två vänner och tänkte briljera med mina språkkunskaper *hehe*.

När jag var där sist så sprang jag och min syster runt i alla märkes boutiquer. Jag har en vana att köpa mig själv något exklusivt från mina resor istället för souvenirer, eftersom jag tänker mer och reflekterar mer över ett smycke eller väska eller plagg när man använder den än att köpa något som står i ens bokhylla och samlar damm. Förra gången jag var i Italien köpte jag ett vackert halsband från Dior...

Den här gången funderar jag på att köpa ett Hermés armband. För det enda jag vill ha annars är LV Speedy, men jag har fått presentkort på LV här i Stockholm, (tror inte att presentkortet gäller i deras boutique i Italien) så jag får spara pengarna och köpa den väskan senare. Jupp, där har ni mitt beloved armband, fast jag vill ha den i guld och beige/nude eller guld och svart (kan inte riktigt bestämma mig för vilken).
Jag är sååååå kär!!










Snabb lunch

Jag sprang ut en snabbis på lunchen och köpte mina värmespolar. Jättebra att mitt jobb ligger så centralt, jag hinner med mina sysslor under lunch-tid istället för att gå efter jobbet och trängas med alla andra människor som oxå vill hinna med en sista minutens shopping innan affärerna stänger.

Så nu har jag även party håret fixat inför helgen...eller ja...alla redskap för att kunna skapa den ultimata partyhåret  ;)

Polly

Jag har hittat en ny älsklingsgodis *love* Jag gillde Polly Choko innan och nu när Polly har kommit ut med Hawaii variant med endast ljusa praliner var jag bara tvungen att prova.

Alla vet att jag älskar allt som har med kokos att göra, från mina body butters till kokos-chips. Så Pollys nya smak med Hazel & Coconut gick direkt hem hos mig.













Värmespolar

Jag har funderat ett tag på att köpa Babyliss värmespolar för håret. Mest på grund av att jag har hört att de ska vara bra. Jag har använt min mammas gamla version men hennes rullar är mer för kort hår, jag behöver många och lite tjockare rullar för mitt. Annars brukar jag rulla upp håret på vanliga rullar (ej värme) men har man långt hår så är underhåret som man rullar upp fortfarande fuktigt. Efter att jag har rullat upp håret ett tag brukar jag ta ut en rulle i taget och föna ut det. Det krävs mycket tid och energi men resultatet brukar bli superbra. Dock är detta något jag endast gör när jag ska ut, inget som jag orkar göra för vardag.


Redan torsdag!

Ibland går dagarna så seeeeeegt fram men nu på sistone tycker jag att tiden bara rusar iväg. Klockan är alltid så mycket innan jag har hunnit komma hem på kvällarna. (Jag hoppas att det är ett tecken på att jag har roligt på annat håll). Den här veckan har jag bokat upp mig varje dag efter jobbet samt under helgen. Ikväll ska jag ut på en stor middagstillställning med gott sällskap, jag tror nog att det kommer bli väldigt trevligt :)

Nu ska jag bara försöka ta mig igenom arbetsdagen...jupp.....ska springa och hämta en kopp kaffe så att jag vaknar...ZZzzzzZZzzzzZZZZzzzzzz

Concealer

Jag har en rad favorit smink, mest på grund av att jag är en sminkjunkie och hela tiden är på jakt efter mirakel produkter. Men när jag väl har hittat en som passar mig vill jag sällan byta. När det kommer till concealers så har jag tidigare haft Make up stores 3 i 1 concealer, men hade hört mycket gott om YSL´s touche eclat. Så när min andra tog slut köpte mina snälla föräldrar den åt mig på tax free när de kom från sin semester. Efter att ha provat den i två veckor kan jag inte förstå varför jag inte provade på den här tidigare! Den har perfekt konsistens, smälter in i huden helt perfekt och döljer ringarna under ögat utan att det känns tungt eller kaklat. Jag vet att den kostar lite, men är på kampanj nu! Jag kommer definitivt köpa en extra nu när jag snart åker på semester.

Jag passar även på och köper en till av deras rouge, den är också helt underbar och ger färg hela dagen.








Leila bakar

Jag älskar alla matlagsningsprogram!
Leila bakar har precis börjat och som varje onsdag (almost) sitter  jag fastklistrad framför tv:n trots att det är repriser och jag har sett dem förrut.  Jag  vet, jag är en riktig tant innerst inne...
Men jag älskar sånt, och det tragiska är att jag inte nöjer mig med Leila, Nigella och Tina, utan min absoluta favvo är Martha!! Jag tycker hon är kanonbra och en duktig affärskvinna som jag respekterar. Sen har jag lärt mig massor av henne, allt från matlagning, till dukning och pyssel. (japp, ni får mobba mig)


Sommarfötter

Jag brukar försöka ta hand om mina fötter extra mycket under sommrarna, dels för att se syns mer (man har ballerinas eller sandaler) men mest pga att de är så utsatta under sommaren. Man har inga strumpor på sig och "fina skor" som lätt ger blåsor och skavsår. Så jag brukar investera i en bra fotkräm att skämma bort mina tåisar med. Just nu är jag så sugen på The Body Shops Peppermmint footlotion men den verkar vara slut överallt. Ska se ifall jag får tag i den under helgen.












Duschisar

Ett märke jag verkligen älskar är Philosophy, förut kunde jag tyvärr bara hitta den utomlands där de hade Sephora och i USA, men nu förtiden går det även att köpa deras produkter i Stockholm och på nätet (svenska sidor). Jag har flera av deras läppglanser. Just nu tror jag att jag håller på och går igenom ett produkt-fas, vill bara ha massa sköna produkter och inte så mycket kläder. Jag har tröttnat lite på kläder. Mest på grund av att jag köpte så himla mycket nytt innan min Rom resa. Jag älskar deras 3-in-1 duschkrämer, som man kan ha som schampo, duschkräm och bubbelskum. De är så underbar och doftar så gott! Plus att jag är en sucker för roliga namn.



Ny bok

Jag älskar att bara ligga och läsa en stund *love* Förr brukade jag alltid ha en pocketbok i väskan, tycker det är väldigt skönt att ta upp boken och läsa en stund när man sitter på bussen eller tunnelbanan. Jag lyssnar väldigt mycket på musik (har även alltid med min ipoden) men jag tycker om att utnyttja min tid på bästa sätt. Att sitta och lyssna på musik är skönt och avkopplande men man lär sig direkt inte något av det. Nu för tiden lyssnar jag på Anthony Robbins på väg till och hem från jobbet. (Livsstils coach)

Men nu vart jag sugen på att läsa en ny bok, och denna gång blir det den här. Självklart är det en engelsk pocket (jag läser mest på engelska). Den är i samma genre som Plum Seykes, Marian Keyes och Lauren Weisberger, så jag hoppas på flera timmar av skratt, tjejdetaljer och ironi =)












När man inte har tid

Den bästa hårprodukten som jag har hittat på länge är Toni&Guy´s Refreshing Dry Shampoo. Innan använde jag saltvatten spray men den fungerar inte lika bra som den här. Jag har även hört att andra torrshampoo kan lämna vita spår efter sig vilket den här inte heller gör. Härlig produkt att ha i resväskan när man är på konferens osv. Jag brukar även använda den då jag vill tuppera håret, eftersom man får en matt och bra hållning samt volym i håret. Me likeeee..













Kvällsaktivitet

Nu har jag suttit och slö kollat på flera nya avsnitt av Cashmere Mafia på raken. Jag gillar serien för att alla fyra tjejerna är karriärs kvinnor (vilket passar mig i smaken), men samtidigt ser det ut som om jobbet blir för mycket och alla fyra kvinnorna lever "stresslivet", vilket inte faller mig i smaken. Jag gillar mer när man är i balans, harmoni och har kontroll över situationer. Men men...perfekt tidsfördrift när inget bättre finns på TV.



















Bootcamp

Nu är det dags för bootcamp/beach 2008! HAHA...kanske inte... Igår köpte jag ett paket Nutrilett Skogsbär och bars. För från och med idag ska jag börja äta rätt och försöka sluta äta godis och sötsaker eller iallafall dra ner på det! Jag vill gå ner ca 1,5 kg, mest för att mina byxor börjar bli för tajta och jag vägrar att köpa större storlek.


Smink

Nästa gång ni ska köpa smink kan jag rekommendera er att prova I.d. bareMinerals.


Kanonbra smink som är gjord av endast mineraler. Den är utan olja, parfym, talk, konserveringsmedel och andra tillsatsämnen som kan irritera huden. Perfekt foundation för alla hudtyper. Passar också mycket bra om man har t ex allergi, överkänslighet, ärr, rosacea, finnar, rynkor och pigmentfläckar. Den har även SPF 15. Man borstar på den med en speciell borste som heter Kabuki.

Jag vet att många klagar på att denna produkt är väldigt dyr, men det är en sådan produkt som man bara inte vill vara utan.

Jag brukade använda Mac innan och jag har alltid varit nöjd, fast sist råkade jag göra det dumma misstaget av att köpa en Lóreal foundation och två-tre dagar senare hade hela mitt ansikte slagit ut i torra sår och finnar! Panik artat surfade jag runt och försökte hitta någon produkt som kunde hjälpa mig. Sprang in i Åhléns och provade på i.d och blev fast efter det. Jag känner att den täcker allt som jag inte vill visa men jag ser fortfarande naturlig och inte spacklad ut men det krävs lite träning :)

Smoothie

Grundrecept:
1dl frukt eller bär
1dl mjölk
1dl yoghurt

några iskuber

Jag brukar oftast göra med frysta bär för då slipper man ha i några isbitar heller. Men nu under sommaren har jag även provat med melon, mango och apelsin.

Dreamy

Jag måste börja med att berätta om mina svagheter. Jag blir väldigt lätt kär!
Dock är det alltid i materialistiska saker, speciellt skor och väskor (som alla andra tjejer typ). You can never have enough!!
Just nu sitter jag och tittar på dessa från Christian Louboutin, jag är väldigt sugen på att klicka hem dessa nu...
Det ena paret är klassiska medans den andra paret står ut.  Hmm...


Innehåll

Jag ser den här bloggen som en rolig vid sidan om dagbok, eftersom jag oftast själv glömmer bort vad jag gör hela dagarna. Sen tänkte jag ge tips och recentioner på produkter som jag använder. (Mest för att jag gillar att läsa när andra gör det). Och lite annat skoj...

Tålamod..

Ni får ha tålamod med mig tills jag lär mig alla funktioner och HTML-kodning.
Jag har åtminstone lyckats få dit en bild samt ändra lite på färger osv. Men jag skulle vilja få upp ett champagneglas bredvid min header men den verkar inte vilja synas. Jag märker att det var väldigt länge sen jag höll på med hemsidor.
Dock kommer den här bloggen vara väldigt clean, så inga färgglada bakgrundsfärger och java applets som hoppar runt. Tycker för det mesta att sånt är irriterande för ögat.









Välkommen till min nya blogg!

Jahapp...då tillhör man plötsligt bloggvärlden...
Jag skyller det på grupptryck.
Om ni har lyckats hitta hit så måste jag självklart välkomma Er!!

RSS 2.0