Det lilla extra

Jag vill hitta det lilla sakerna att ha med på bröllopet som ingen annan har tänkt på som gör mycket för helheten. De viktiga detaljerna som få tänker på men verkligen uppskattar.
Sen måste man självklart tänka på att hitta dem till ett bra pris för man vill ändå inte att budgeten ska rinna iväg hur som helst.
En gullig detalj som jag tänkte på var att ha en dekorerad korg med ett tio-tal flipflops i. För dem som har dåliga skor och alltid klagar på att de inte kan dansa. (Jag brukar själv få blåsor och skavsår av nya skor) och skulle uppskatta om det fanns extra skor som man kunde få byta till i slutet på kvällen.
Det här tycker jag är en simpel och gullig detalj som förhöjer kvällen och visar att brudparet har verkligen tänkt på sina gäster.



Min nya BFF

Hej kära vän, måste säga att jag och 2009 var väldigt goda vänner dock hade vi långa stunder av tristess tillsammans men jag hoppas nu att du och jag 2010 ska bli bästa vänner. Vi två har mycket viktiga saker planerade ihop du och jag. Det viktigaste är nog bröllopet och allt som har med det och göra. Sen har jag några resor och fester också inbokade så jag hoppas vi två kommer trivas ordentligt med varandra.

Vissa löften måste jag också hålla, så som träningen, för nu är det året då jag SKA vara superfit. Det är många fester inbokade och flera resor och man vill inte se otränad ut på bider.

En annan sak är att börja boka alla viktiga personer som behövs för bröllopet. För nu märker jag att saker/personer börjar bli uppbokade. Och man vill inte kompromissa på sin stora dag.
Saker jag har kvar på listan är:

*Fotograf
*DJ
*Inbjudningskorten
*Favours
*Frisören
*Vigselförrättaren

Det är iallafall det som jag kommer på nu, sen har jag säkert massa saker till som jag har glömt  *panik*
Men nu ska jag ge järnet och boka upp allt så det blir klart. (Enklare sagt än gjort)

The Empress

Om det är någon annan än jag som är besatt av vackra och eleganta kvinnor som verkligen kan klä sig för sin ålder så kan jag rekommendera att titta på Farah Diba, igår visade SVT dokumentärserien Drottningen och jag, där man får följa med hennes liv idag. Hon är otroligt vacker och glasiös trots allt det hårda hon har fått gå igenom. Jag är varken royalist eller någon form av motståndare och jag vet att mycket av det shahen av Iran gjorde var lika fel (dagens prästregim gör värre än vad det var innan) men på något sätt kan jag inte låta bli att märka att de har blivit påtvingade de val de fick göra av västvärlden.

Hon verkar otroligt snäll, hjälpsam och man får verkligen se en mänskligare och ödmjukare bild av henne i dokumentären. Jag hoppas  jag kommer anstränga mig och vara  lika vacker när jag blir gammal som hon är.
Vill du se dolumentären så klicka här

Shahbanoo Farah hamnar på min lista över vackra kvinnor som kan klä sig tillsammans med Coco Chanel, Audrey Hepburn och Jackie O. (Japp, jag har en grejj för den typen av kvinnor och klädstil).
Jag blev så nyfiken på henne och hennes liv att jag klickade hem hennes memoarer. Så nu sitter jag med spänning och väntar på att den ska lskickas till mig så jag kan få börja läsa om hennes liv och hennes tankar.

RSS 2.0