Yoga

Ikväll var jag och tränade yoga, måste säga att det är en träning som min kropp har saknat. Man blir så himla lugn och harmonisk efter ett pass. Som om allt stress man har haft hela dagen bara rinner av.
Det är sjukt kul och trots att jag inte har tränat yoga på evigheter så kändes min kropp att den hänge med. Jag kunde dock inte böja mig helt ner och krama om mina ben (fortfarande för stel för sånt) men jag trodde inte att jag ens skulle kunna göra något av övningarna rätt.

Det här kommer jag definitivt fortsätta med varje måndag. Väldigt bra sätt att börja veckan på. Ser redan fram emot nästa vecka :)

Couture Colours


Jag gillar OPI´s nya France collection med mörka färger. Jag gillar den rockiga stilen med mörka naglar, gärna med en underton i (antigen mot rött eller lila).  Gärna med en stor klocka (på gränser till herrmodell) och flera armband ;)
Så denna collection (mest de riktigt mörka) går verkligen i min smak.

Bride Wars

Igår hade vi en myskväll med snack, mys, film och Ben & Jerry´s Strawberry Cheasecake, den är riktigt god (kan verkligen rekommenderas). Filmen vi såg heter Bride wars, med Kate Hudson och Anne Hathaway. Lagom chickflick, dock inget jag skulle gå på bio för att se men perfekt film att se hemma och mysa med. Jag kan tycka att det är skönt att sitta hemma och kolla på en rolig film eller serie och bara socialisera samtidigt. Vissa filmer behöver man inte följa med varje sekund, man vet ändå hur det kommer sluta...


 

Första passet

Igår gick jag på första "Abs & Ass"-passet på Balance, och jag kan bittert säga att jag ångrar mig väldigt mycket!!
Jag har inte haft så hääär ont i kroppen på måånga år. Jag har iofs inte heller tränat på en evighet!! Men jag har den kraftigaste träningsvärken EVER!!!!

Dock utan att vara ironiskt märkte jag två saker på gymmet. Observera att jag inte har tränat på någon gym i fleeeeera år nu.
Och det första var att jag ändå har en snygg kropp trots att jag inte tränar. Min kropp är väldigt proportioneligt, vilket jag märkte för första gången är väldigt underbart :)
Jag har aldrig riktigt tänkt på andras kroppar men när man står på ett pass och tittar runt så ser man direkt allas "problem områden" och mitt största problem är att jag inte är lika fast som jag var förr, och att jag är ganska klen. Men det ska bli ändring på.
Det andra var att instruktören borde ha gjort oss också sällskap. Jag har såå svårt att ta en instruktör på allvar när h*n är själv inte är "fit" och allt dallrar. Då undrar man verkligen om träningen hjälper  :S

Men efteråt var det superskönt och kändes riktigt bra att man har tagit tag i träningen, nja...iaf tills träningsvärken kom.. så jag återkommer på den frågan..

Ha en bra dag!

Vit chokladmousse

Den här otroligt enkla efterrätten gjorde jag för några kvällar sen, och det går inte att göra fel här!!
Den är riktigt gott och väldigt enkelt att göra. Man behöver bara komma ihåg från kvällen innan att blanda grädden med chokladen, sen behövs det bara vispas upp.

2 dl vispgrädde
100 gram vit choklad
Garnering 100 gram bär

Tillagning
Bryt chokladen i mindre bitar och smält bitarna på låg värme tillsammans med grädden. När chokladen precis har smält, häll upp blandningen i en burk och ställ i kylen åtminstone över natten (skall helst göras 24 h innan servering). Häll upp blandningen i en skål och vispa upp den till en lös mousse. Den blir snabbt tjock så var aktsam så den inte blir för stabbig. Lägg upp i portionsglas, exempelvis Dry Martini-glas, och servera med färska bär på toppen (blåbär eller hallon, jordgubbar etc). Dekorera gärna med ett mörkt chokladflarn nedstucket i glaset. Njut långsamt!

The City

Det är kul att hänga med människorna från gamla Laguna Beach vidare till The Hills och nu kan man följa med Whitney på hennes egen spinnoff serie som heter The City. Där hon tar vidare med sina vänner och jobbet hos DvF.
Ska förhoppningsvis bli en lika rolig serie som The Hills.



Länken till första avsnittet hittar ni här


RSS 2.0