Mr & Mrs swizzle sticks

Hej alla!
Idag har jag fått en dille för alla söta detaljer, dock tycker jag det är så tråkigt att jag inte hittar något av det jag vill ha på svenska hemsidorna. Som en söt detalj tänkte jag köpa några paket drinkpinnar som man kan ha i baren, där bartendern kan lägga med i gästernas drinkar var dessa söta drinkpinnar. Självklart säljes de inte i Sverige och de som jag har hittar här på svenska webbsidor är jättefula :(
Samma sak är det med min Caketopper, hittat en jättefin monogram som jag skulle vilja ha, men självklart finns det inte här, så jag måste antingen gå till en svetsare här eller maila företaget om de kan tänka sig skicka till Sverige.
Dagens I-landsproblem på hög nivå..
Hoppas ni har en bra dag!


Mitt köpstopp

Jag måste bara berätta om våran vadslagning som vi hade förra månaden, vi slog vad om jag kunde klara mig utan att köpa något. Så det var totalt köpförbud för mig i 6 veckor!! Jag fick inte spendera några pengar på annat än räkningar, mat och de allra nödvändigaste. Helt ärligt så trodde jag nog inte själv att jag skulle klara av ett sådant uppdrag men det gick superbra!!  (En stor anledning var att jag fyllde år så jag fick massa underbara saker i present samt att jag var på semester (bort rest) i två veckor. Men till det huvudsakliga är att jag hade väldigt mycket räkningar förra månaden, alla mina engångsutgifter hamnar på augusti/september-lönen av någon anledning. Men trots det så hade jag över sex tusen kr kvar på mitt konto efter allt!! Helt sjukt, visst brukar jag alltid ha lite kvar i slutet av månaden men då kanske runt tvåtusen. Och detta är även efter att jag har lagt undan summan som jag sparar varje månad. Så det kändes riktigt kul och samtidigt lite uppvaknande på hur mycket pengar jag gör av med på sånt som inte betyder något för mig. Om jag tänker mig för mer och inte bara slösar så småsaker så kan jag köpa mer saker som jag verkligen vill ha.

Så nu har jag slagit vad med mig själv, jag ska försöka bräcka mina sextusen från förra månaden :S
tror det blir kul och jag har inte lika mycket utgifter den här månaden som förra så på så sätt borde det inte bli några problem. Jag har även några presentkort kvar från min födelsedag som jag inte har löst in. Så ser jag något speciellt så har jag även buffert för sånt.

Tillbaka efter semestern

Nu ska jag försöka komma tillbaka till träningen och min gamla kropp innan semestern och allt gott tog över.
Ikväll blir det gymmet, sitter och funderar på om jag ska gå och träna själv eller om jag ska ge mig på Crossfit passet. Kommer nog ha världens träningsvärk oavsett vilket jag väljer.
Nu känner jag mig motiverad igen för att ge järnet och försöka få drömkroppen (dvs. lite musker och bli fast) innan bröllopet och smekmånaden.

Jag ska försöka hålla två till tre pass i veckan, gå regelbundet med variation på passerna så man inte blir uttråkad.
Vi gick upp straxt innan sex imorse för att gå på våra pw´s igen, men det var helt kolsvart ute och sen började det ösregna så vi skippade det. Men vi måste börja igen på riktigt trots att det blir kallare och kallare, vi får bara sätta på oss varmare kläder ;)


Bokat och klart

Ny vecka och från och med nu blir det nya tag!
Jag är så glad för vi har gjort slag i saken och bokat festvåningen för bröllopet och lagt handpenningen :)
Det känns verkligen underbart nu och jag kan andas ut lite för innan var jag så rädd att det skulle vara fullbokat eller att någonting annat skulle strula sig. Men nu känns det jättebra, dock är jag väldigt pirrig och vill gifta mig redan nu, inte vänta till sommaren. Det känns som en evighet dit.......

Det sköna är att en stor del av bröllopet är nu klart och bokad eftersom de fixar mycket av detaljerna och de viktiga sakerna själva, så jag behöver inte göra allt jobb själv. Jag behöver bara hitta bilder på hur jag vill att det ska se ut och mail allt till dem i förväg

Nästa steg för mig blir inbjudningskorten och sakta men säkert börja titta på brudklänningar.


Dinner party

Hej alla glada bloggvänner!
Hoppas ni har en toppenbra dag, själv sitter jag och är helt uppslukad av jobbet. Mycket roligt som händer just nu i mitt liv, både på jobbet och privat. Sen jag har kommit tillbaka från semestern har jag fått två nya projekt som är jätteroliga, tycker om att jobba med nya kunder. Och privat så händer det mycket med bröllopsplanering, många inflyttningsfester (märks att bostadskrisen har ljusnat upp nu) och diverse middagar.

Ikväll ska jag ha min middagsfest för mina nära vänner och familj, för en tidig födelsedagsfirande. Kommer bli jätteroligt!! Så jag sitter och räknar ner timmarna tills vi är alla samlade kring bordet. Jag älskar att ha stora middagar, så kul när alla sitter kring matbordet och pratar och skrattar tillsammans. Jag ska även få träffa en nära vän som jag inte har träffat på et tag ikväll, så det kommer bli kul att hon kommer med sin man också.
Och det roligaste av allt är att min pappa ska stå och laga maten!! (Så det ska bli väldigt intressant att se vad han hittar på, han brukar alltid komma på egna recept som blir jättegoda).
Jag önskar er en riktig bra dag så hörs vi senare!!

(Jag måste bara tillägga att mitt köpstopp går jättebra hittills!! mycket bättre än vad jag någonsin hade trott, har inte haft tid till att springa runt i några butiker än, det blev inte ens några blommor i tisdags!! men jag ska försöka köpa lite några nya orkideer tills på lördag)



Efter jobbet


Goddag min kära bloggvänner!!
Japp, här är livet härligt. Jag vaknade upp extra tidigt imorse (berodde på att jag slocknade så fort mitt huvud landade på kudden igår) och sov mina sköna timmar. Så självklart gick jag upp och började tokstäda lägenheten vilket jag inte har hunnit med sen jag kom hem från semestern. Jag passade även på och slängde alla mina vissna blommor som min kära fästman inte hade vattnat så bra. Det han tyvärr inte vet om än är att jag kommer tvinga med honom en sväng förbi både IKEA och Plantagen i eftermiddag för att både köpa nya blommor till mina fina Cult design vaser och krukor samt lite smått till lägenheten som vi behöver.
Tycker mina kvällar försvinner lite för snabbt..
Men jag fyller år i slutet av veckan och vill gärna att det ska se fräscht ut när släkt och vänner kommer över.

Hoppas ni får en bra dag!

Dagen som aldrig ville ta slut

Det är inte lätt att komma tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig i tre veckor!!
Samtidigt som jag var glad att vara tillbaka och träffa alla mina roliga kollegor så kände jag mig ganska vilsen hela dagen, många mail att gå igenom och svara på. Många samtal att ringa, och nya projekt att läsa sig in på. Men det känns riktigt härligt. Dock var jag helt död när jag var på väg hem och det hjälpte inte att jag direkt tog tag i maten och gjorde kvällens middag och sen sprang ner till tvättstungan och fixade all tvätt och sängkläder.
Så nu sitter jag här helt utslagen och slötittar på tv samtidgt som jag knappar på laptopen. Ska lägga mig alldeles straxt och försöka sova ut ordentligt för en ny och tuff dag på jobbet imorgon igen.
Jag hade nog glömt bort i vilken högvarv jag brukade jobba och hur jag höll all information i huvudet..men men förhoppningsvis kommer allt tillbaka innan veckan är slut *hoppas hoppas*
Dröm sött alla!

It´s all about location location location

Hej!!
Nu har jag på allvar börjat ta tag i det här med bröllop. Och det första (och bland det viktigaste) är VART man ska ha bröllopet och festen. Så jag har börjat kolla på lokaler (detta efter att vi har skrivet en lista på alla gäster). Måste säga att det är väldigt svårt att hitta en lokal som passar alla ens önskemål. Nu har jag begränsat ner det till två stycken. Den ena har jag hittat och den andra har min blivande svärmor hittat. Båda har stora fördelar och lite nackdelar (enligt tycke och smak). Lokalerna är av två helt olika stilar, vilket gör det väldigt svårt att bestämma sig för en. Den jag har hittat är en riktig festvåning, man blir tagen av lokalen (japp, jag är partisk och kär) medans den andra lokalen som vi tyvärr inte har varit inne i och kollat (kommer sätta oss ner med ägen under nästa vecka) är mer än restaurangkänsla lokal, om ni förstår vad jag menar :S (det är väldigt svårt att förklara). Men när man kollar in deras hemsida så ser lokalen ganska kalt ut. Min första tanke när jag såg den var att vi kommer behöver lägga ner mer tid och pengar på dekoration och blommor för att få Bröllopkänslan. Men jag ska verkligen vara objektiv och försöka titta på den lokalen med öppet sinne så får vi se.
Jag har världens gulligaste fästman som låter mig bestämma och ser till att jag får det jag vill *ler*
För honom spelar det ingen roll och då menar jag inte i form av att han inte bryr sig alls. I planeringen inför bröllopet så är det nog han som kommer vara Bridzillan än jag.



Igår kom vi även överrens om ett nytt datum, vilket
passar oss mycket bättre än den första som vi hade bestämt. Vi ville ha med nära släkt som bor i andra länder som det kan bli svårt för att komma hit till det första datumet.
Känns konstigt nu när bollen verkligen har börjat rulla..
Men det sjuka är att jag känner mig inte det minsta stressad, jag har koll på vad jag vill ha för känsla på bröllopet och hur saker ska se ut. Så jag tror att det
här kommer bli jättebra, plus att jag har gott om tid
för att få detaljerna på plats :)


Huvudrubriken

Japp, mina kära vänner, ni läste rätt!!
Nu har bröllopsplaneringen och allt som hör till dragits igång :)
Måste säga att jag var nog den sista tjejen som jag själv trodde att jag skulle planera ett bröllop för :S
Själv trodde jag nog att när den dagen kommer så kommer jag och min hubby to be att rymma någonstans (säg Las Vegas) och gifta mig där just för att jag inte tycker om alla små detaljer och behöva lägga ner tid och energi på planering. Detta eftersom att jag kommer stressa ihjäl mig själv som den perfektionist jag är. Så är det med många av mina val, antingen gör jag inte det eller så måste jag göra saker fullt ut och ge 210% av mig själv. Jag har tyvärr inget mellanval där.
Så självklart tänkte jag använda bloggen som ett ställe för att samla alla mina tankar och idéer samt att det blir kul att få feedback av er andra. Jag hoppas bara att även ni vill/orka läsa mer om bröllop för ett tag framåt (vi pratar om ett bröllop nästa år, så det blir ett antal månader).

Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop Bröllop


Ny mascara

När jag var på Taxfree så fick jag ytterligare en present förutom min solpuder från Chanel (bild kommer upp senare). Jag har varit jättenyfiken på dem här nya vibrator mascarorna som har börjat poppa upp överallt. Självklart måste jag prova på den (som allt annat som kommer ut på sminkväg). Så min snälla pappa hade köpt den till mig efter att jag hade stått och kollat in dem. *Lika gullig som alltid*
Så nu ska jag bara prova den och återkomma med min egen lilla recension. Jag älskar Lancomes produkter och hoppas att även den här håller måttet som deras andra produkter. Som sagt...återkommer...återkommer ;)
(För de som undrar så heter den Ôscillation vibrator macara från Lancome)


På semester

Hej alla!!
Hoppas ni har det lika bra som jag har det här. Kan inte fatta att min semester är snart slut och jag ska åka hem till Sverige igen för att börja jobba på måndag igen. Jag har haft det riktigt bra och hunnit vila ut. Ligger hela dagarna vid poolen, kan inte göra så mycket annat då det är ca 38-40 grader varmt varje dag och dricker drinkar.
På ett sätt saknar jag jobbet nu lite (vill inte erkänna det men det ska bli kul att komma tillbaka och ge järnet).


Jag kan glatt meddela att det går superbra med mitt köpstopp :) men det beror helt och hållet på att jag bor på ett fem-stjärnigt hotell med all-inclusive, så jag behöver inte spendera pengar på något. Däremot så tror jag att det kommer bli betydligt svårare att hålla mitt löfte när jag är hemma.
Dock har jag fått massa saker i present här nere, av två anledningar..ena är mitt födelsedag det andra att jag har uppnått ett jättestort mål som jag har haft väldigt länge. Och det firades ordentligt ;)

Kan inte förstå att det redan är första september!! Den här månaden kommer bli jätteroligt då jag har massor med fester och events inbokade. Och så ska jag försöka ta tag i det här med bröllopet. Om allt ordnar sig och blir av så ska vi gifta oss nästa år. Så när jag kommer hem så ska jag skriva en lista och börja ringa runt efter festvåningar och catering och dekoration....

RSS 2.0