Kaotisk tillvaro

Sen min gamla kalender gick ut straxt innan flytten har mitt liv varit lite av en kaos. Alla som känner mig vet vilken guldfisk minne jag egentligen har trots att jag ger intrycket av att ha total koll både på jobbet och privat. Men det är bara för att jag bokstavligen skriver upp allt och sparar på all information i lätta mappar så det går snabbt att ta fram allt igen. Så jag har varit ute på en kalenderjakt, dock börjar alla gälla från den här veckan så det har varit lite problem men nu så är jag back on track :) Och mitt liv börjar åter gå till normalitet, så ni kan förstå hur glad jag är!!

Denna vackra champagnefärgade kalender med matchande skrivbok fick följa med mig hem *happy*
De kommer användas flitigt under året kan jag lova ;)

It´s all about the eyes

Tidigare har jag inte varit så förtjust i ögonkrämer men för ett tag sen fick jag en liten burk av Clinique´s All about eyes. Tyckte väldigt mycket om det, både konsistensen och att man inte känner av den alls. Sen vaknar man upp med "piggare" blick. Jag har tack och lov inte fått några rynkor eller linjer runt ögonen än men jag tycker krämnen hjälper mig mot mörka ringar under ögonen, vilket jag brukar få lite av när jag stressar för mycket och sover alldeles för lite.

Idag när jag gick och hälsade på en vän som jobbar för Clinique berättade jag i förbi farten att jag hade fastnat för den underbara burken och hon rekomenderade även mig att prova på deras all about eyes rich och sa att den är krämigare och mer effektiv. Så nu har jag fått två burkar att prova och se om denna kommer ersätta min gamla favvo.
Jag återkommer med recension på ögonkrämen..

Elizabeth Arden Peel & Reveal

Åhh, varför fastnar jag alltid för dyra krämer?? Jag har blivit helt kär i Elizabeth Ardens Peel & Reveal ansiktsmask. Av nästan alla recensioner har den fått bäst i test. Jag älskar Elisabeth Ardens produkter, storfavoriten hos mig (som för så många andra) är eight hour - krämen. Jag har flera tuber i olika storlekar och använder det till ALLT.

"Elizabeth Arden Peel & Reveal är en effektiv ansiktsmask som appliceras på huden i ansiktet med hjälp av en pensel som följer med i förpackningen. Ansiktsmasken innehåller alfa fruktsyror som ger en effektiv skrubbning av huden och beta fruktsyror som tar bort glanslöshet, döda hudceller och stress-symptom från huden.
Ansiktsmasken är enkel att appliceras med medföljande pensel och ska sitta på i 10-15min. Masken tas bort genom att den dras av när den torkat. Efteråt blir huden som ny, den känns mjuk och behaglig."

(Lite varning är det på mig då jag påminner om pappan i "Min stora feta grekiska bröllop" där han använde fönsterputs på allt) haha

Men nästa gång jag åker bort kommer denna skönhet att inhandlas från taxfree.

En ny film..



En ny tecknad film från Pixar har kommit som heter Up. Om man är lika nördig som jag och älskar väl gjorda filmer (tecknade) så kan jag absolut rekomendera även denna.
Älskar när man får en tankeställare utan att bli påtvingad historiens "dolda" mening.

Filmen handlar om den gamle gubben Carl som ska uppfylla sin dröm om ett stort äventyr i Sydamerika. Han flyger iväg i sitt hus med hjälp av tusentals ballonger. Men upptäcker alldeles för sent att han fått med sig en fripassagerare, en liten scout vid namn Russel.


Nya tider nya tag

Hej,
Här var det länge sen jag skrev nåt. Måste säga att jag har haft fullt upp på jobbet och med flytten och försöka få klart med lägenheten och alla detaljer *puuuh*.
Lätt har det inte varit, men definitivt värt besväret. Det har blivit riktigt fint (om jag får säga det själv).
Jag saknar fortfarande små detaljer som tavlor, och till viss del personliga detaljer i inredningen men nästan alla möbler är inköpta och moterade. Jag ska åka och köpa nya garderober imorgon bara. Tyckte de garderoberna jag fick med lägenheten (standarden) var ganska tråkiga, så jag tog bort dessa och köpte byråer. Men efter ett tag insåg jag nog att garderober är mycket snyggare. Plus att jag behöver platsen, jag har sååå sjukt mycket kläder och skor!?!!. Och tyvärr ingen stans att stoppa undan allt. Jag har byggt om min klädkammare till en snygg walk in closet men den är ändå väldigt litet.
Sitter just nu och funderar på Ikeas PAX - serie. Tycker den är riktig snygg men jag behöver två stycken och det kommer bli ganska dyrt har jag kommer fram till eftersom ett par dörrar kostar 3400 kr, och jag behöver minst två uppsättningar plus själva garderoberna och all inredning :S
(Jag ska sätta upp garderoberna på en hel långsida av väggen i sovrummet)
Men jag tror att det blir värt det när jag är klar.  *hoppas hoppas*


Det positiva är att köket är helt klart nu!! Och den ser percis ut som jag ville :)
Dock kan jag meddela att glasskiva kräver en hel del putsning, det funkar ganska bra med mig eftersom jag tar pedant till en hel annan nivå, men om man är lat eller småbarnsfamilj så skulle jag inte rekomendera detta val.
Jag måste bara få dit en elektriker som fixar spotarna över diskbänken och drar om mina sladdar men det tror jag inte kommer bli något stort projekt.

Det som gör mig mest glad är att det är fredag och solen har kommit fram igen.
Jag ska springa och handla mat efter jobbet och gå förbi systembolaget och köpa några flaskor vin. Min vinställ gapar tomt för tillfället.
Jag är även bjuden på middag imorgon där det ska grillas. Jag  har lovat att göra min berömda white chocolate cheesecake, så ingrediender får bara inte glömmas bort att köpas.

Hoppas ni får en underbar fredag!

RSS 2.0