Dagens..

Idag har jag inte fått mycket gjort, börjar bli stressad nu för jag vet hur mycket jag egentligen har att göra. Men jag verkar ha fått någon bacill som har mer eller mindre slagit ut mig. Så jag har ingen ork till någonting alls!
Mesta delen av dagen har jag bara läst en programmerings bok. Vilket i sig är hur bra som helst med tanke på att jag alltid skjuter upp just detta ämne. (Läs: inte så intresserad att jag orkar lägga ner tid på det). Men tydligen så kändes det här mycket roligare idag när jag egentligen borde jobba och plugga annat.
Men jag hoppas att jag orkar mer imorgon och verkligen ser till att allt som jag har skjutit upp på blir gjort.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Full gång med träning

Nu är jag i full gång med träningen igen. Det känns hur underbart som helst!!
Jag märker att jag klarar av mer och har blivit starkare i hela kroppen. Styrketräningen hjälper väldigt mycket.
Gårdagen firades för fullt med jättefina presenter och godsaker. Och det bästa var att jag fick tid att umgås både med min kära och familjen (och pussa massa på min guddotter).


Nu är jag tillbaka från styrketräningen, och efter att ha duschat och bastat sitter jag här hemma med spagetti armar och ben och dricker en shake och försöker vila ut lite, tills sötnosen kommer tillbaka från sin träning så vi kan åka till Kvik och beställa bänkskivan till köket.

Hoppas ni får en underbar söndag!

RSS 2.0