Brudarnas favorit doft


Jag tyckte det här var så himla kul att hitta!!
Ser  ni första plats? såååå gjord för mig att gifta mig nu ;)
Ibland kan jag bara bli så himla glad när jag ser att jag är såååå "inne"  *hahahaha*
Men jag kan verkligen förstå alla brudar som gifter sig och vill ha just den doften på sig. Chanel´s Mademoiselle är mitt signums doft. Sen har jag några till som jag byter mellan men den här finns alltid hemma hos mig!
Många säger att man ska ha en ny doft då man gifter sig, men jag tycker faktiskt tvärtom. Den dagen vill man verkligen känna sig som sig själv. Så på mig kommer det inte komma några nya dofter men kanske en ny flaska till den dagen :)

Min Caketopper

Hej alla söta, jag vet att det har varit väldigt tyst från den här bloggen på väldigt länge men det beror tyvärr på att jag har haft fullt upp med jobb och lite annat.
Det börjar bli dags för lite bokningar inför bröllopet och att köpa små saker som jag helst inte vill skjuta upp på.
Mest är det för att jag helt enkelt är rädd att det ska ta slut eller att jag inte kommer hitta rätt. Plus att jag vill ha gott om tid när jag bestämmer mig.

Jag har suttit och tittat runt väldigt mycket efter vackra caketoppers men inte hittat några som har fallit mig i smaken. Tycker det är jättesvårt, jag vill ha något vackert och klassiskt och självklart elegant. Och känner inte att att sådana "brudpar". Eller hjärtan i vit eller glas som jag har hittat. En annan idé var att ha blommor som en minibukett med vita rosor högst upp på tårtan.

Sen satt jag och kollade på alla bröllopsvideon som finns upplagda på Youtube (Jag kan verkligen rekommendera att kolla där om man vill få inspiration). Så säg jag hos flera (verkar vara lite modegrejj också) att flera par valde istället monogram med sina initialer i strass istället för brudpar. Så jag började surfa runt lite efter dem och hittade flera sidor som tillverkar dessa men tyvärr inga svenska. Så nu har jag mailat med ett företag som jag ska köpa ifrån.

Jag hoppas verkligen att allt går bra och att de är snygga i verkligheten också.
Det roliga är att man får välja fritt hur man vill ha dem, storlek, font, färg, strass och typsnitt så man kan sitta och leka själv i word och skicka dem ett exemplar. De skickar allt genom Hongkong, bra att veta dock vet jag inte om det kommer någon tull och moms på det när det väl kommer till Sverige. Men det får tiden utvisa.

Fredagen den 13:de


Idag välkommnar vi fredagen den 13 som en härlig dag!
Jag är leeeeedig, så det är verkligen en härlig dag och jag har redan bestämt mig för att inte ens gå utanför dörren idag :) För mig är det en riktig lyx med tanke på att jag sällan får spendera en hel kväll för mig själv ens.

Dagen ska spenderas med att plocka undan lite, kommer gå väldigt snabbt med tanke på att jag storstädade förra helgen och knappt varit hemma sen dess. Kanske även en snabbdammsugning, jag älskar när hela lägneheten är ren och som nu så har jag massa nyutslagna liljor hemma som doftar så ljuvligt.
Blivande svärfar kom hem från sin resa och hade med sig massa fina presenter till mig, tycker det var supergulligt och jag blev så himla rörd. Tycker det är så underbart att de ser mig som deras dotter och att de älskar sin nya brud to be. Jag bryr mig inte om vad folk säger att familjen inte är viktig men man gifter sig inte vara med en ny partner, man gifter sig med hela släkten för allt går hand i hand oavsett vad många tror.

Det enda som är planerat är att ha en myskväll med taco-middag, goda ostar och snacks och film. Tror vi kommer se 500 days of summer. Har inte hört något om den, så jag hoppas den är bra. Annars blir det 2012, det är mer fästmannen som vill se den.

Fram tills dess ska jag ligga i soffan och läsa min bok, Kan du säga Schibbolet? skriven av Marjaneh Bakhtiari. Läste hennes debutroman Kalla det vad fan du vill, och jag blev fast :) så jag hoppas den här är lika bra, älskar böcker som skrivs med ironi och humor men som tar upp verkliga händelser. Jag har inte kommit så himla långt i den här boken så vi får se om den lever upp till mina höga förväntningar.
Tänkte även ge mig på och baka något också, kanske blir det kärleksmums? det är så enkelt att göra...

Hopaps ni får en underbar fredag och härlig helg!

RSS 2.0