Nobel 09

Ojj, det här var verkligen otippat, Obama för fredspriset 2009. Tycker han är stor och duktig talare men jag skulle hellre se till att man åstadkommit något för att få det än att ge det till någon för att "inspirera" åt rätt håll. Det känns lite fel i mitt huvud, men men, ett stort grattis till honom. Hoppas verkligen att han växer med priset.

Nu till helt andra viktiga saker, gissa vem som äntligen köpte sina garderober :)  happy happy
Det tog mig några månader men nu är de äntligen köpta och jag har precis fått dem hemlevererade.
Så min helg kommer nog gå i inredningtecken. Känns så otroligt skönt att alla bitar börjar falla på plats. Och jag får utrymme till saker jag vill ha.
Jag får även hem mina andra möbler nu, förmodligen redan under helgen eller början på nästa vecka. Så det känns såå underbart!! Känns inte som att jag har haft en färdig lägenhet för att alla småsaker har tagit så lång tid och irriterat mig. Det var faktiskt jättedumt av mig att göra av mig med garderoberna från början men dem här är tusen gånger snyggare, jag blev "bara" åtta tusen kronor fattigare på köpet. Men nu ser jag fram emot att bjuda hem folk!!
Och något som jag längtar ännu mera till är riktiga höstkvällar och julen. Helt sjukt att gå in i IKEA, de har redan börjat dekorera inför julen. Och iår kommer det bli jättekul!! Första julen i nya lägneheten, och jag som inte har något inför jul ska självklart ut och tokshoppa snygga julsaker.

Dagens

Igår gick jag och tränade, körde på dubbla pass. Inte så smart med tanke på att jag inte har tränat på evigheter!!
Och självklart hade de bytt alla instruktörer och passer på Balance, så allt var plötsligt mycket tuffare än innan sommaren :S
Så nu sitter jag på jobbet och kan knappt röra på mig för jag har världens träningsvärk. Jag passade på och gick på ett Core-pass för att "börja mjukt" vilket inte hände utan jag stod och flåsade i slutet av passet som ändå bara är 25 minuter. Efter det blev det Poweryoga, men en ny instruktör som var väldigt duktig. Brukar sällan tycka att de passerna är särskilt svåra, utan mest bara sköna men den här gången tvingade hon oss att göra samma typ av ställningar (stående hund, cobran, solhälsning A och B) så många gånger att man kände hur kroppen verkligen jobbade. Krävdes inte många minuter imorse efter att jag hade vaknat för att inse att jag inte alls är så tränad som jag var innan sommaren. Så nu blir det verkligen skärpning på mig och regelbundna passer som ska hållas varje vecka. Jag hade tänkt gå på Stripaerobicsen ikväll men fick ett väldig trevlig middagsällskap, så jag ska till East för att äta middag istället. Det kommer definitivt bli en edamame och California rolls  till förrätt och vi måste även beställa in en flaska Cava. Vi hade så kul där sist och maten var riktigt himmelskt. Och det är inget man hör  ofta av mig med tanke på att jag är mer den som slänger i mig maten och springer (ingen person som reflekterar över smaker mer än 2 sekunder).

Sitter just nu och letar efter biljetter till NHL premiären imorgon och på lördag på Globen, jag vet att fästmannen skulle bli väldigt glad om han fick gå och se matcherna. Han har även fått mig att bli en Detroit fan genom åren som vi har varit tillsammans, och i år kommer det bli väldigt spännande att se ifall de kan ta tillbaka Stanley Cupen.
Ha en bra dag!

RSS 2.0