Leka Gud och skapa universum



Jag har blivit helt beroende av ett spel som jag fick i julklapp av pojkvännen, nämligen Spore.
Det är inte varje dag man får leka gud och skapa sitt universum. Då gäller det även att veta om man vill ha en god eller ond värld ;)  Man kan även skapa sina egna söta/gulliga figurer och påverka hur de agerar.

Det här är ett spel för alla, (i vanliga fall brukar jag bara hitta killspel), men grundarna av Sims har verkligen tänkt efter när de skapade denna. Kan verkligen rekomendera detta till alla som vill spela något roligt eller bara har för mycket tid....
För man blir verkligen beroende!!

Brist på minne

Jag sitter och funderar på att åka och köpa en portabel hårddisk imorgon, för att kunna spara alla mina bilder, filmer, serier osv på en och samma plats som är enkelt att ha med sig överallt. Jag tycker inte om när man har allt på datorn och så byter man dator eller ännu värre att den skulle krascha, då sitter man där och självklart har glömt bort att ta backup. Just nu har jag hittat två snygga på 500 GB, i pianolack. Jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska köra på..

 

Nyårsklänning

Jag sitter och tittar runt efter årets nyårsklänning, nu är det tyvärr inte många dagar kvar. Jag har en perfekt svart fodralklänning som jag sitter funderar på att jag ska ha. Klänningen är inte det jag vanligen brukar ha på mig eftersom den är både ganska uringat och kort. Men om man ska lägga året bakom sig kan man göra det ordetligt och köra på något nytt ;)
Annars kan jag definitivt tänka mig någon av dessa vackra blåsor..






(Alla klänningar är från Asos)


Så mitt nästa problem är smink, ska man köra på helfestligt med glitter och lösögonfransar eller vanligt med sotiga ögon??  svååååra beslut här...
Samt smycken och skor!?!  Som ni märker har jag beslutångest  :S
Jag får återkomma på denna fråga när jag har provat mig igenom några alternativ...

Ojj

Vart har tiden tagit vägen???
Jag har inte skrivit på snart två månader!!  kan inte förstå det   :S
Här har det varit fullt upp... Det har varit mycket på både jobb och privat men jag har njutit varje sekund och verkligen tagit till vara på denna tid.

Fram till julen har jag träffat många goda vänner som jag inte har sett under året. Jag har haft fullt upp med juridiken på kvällarna. Så förhoppningsvis kommer tentan i januari gå bra. Det har blivit många tack-för året-middagar och projektavslut. Som ni kan tänka er såg jag verkligen fram emot julen och ledigheterna.

Julafton firas förfullt med hela familjen och släkten. Det blev mycket god mat och ännu mer sötsaker och godis. Så jag ser fram emot att mitt gymkort startar i januari.  :)

2009 kommer bli ett toppen år med massor av nya händelser här i mitt liv. Så jag kan med god samvete säga att jag hann med det jag skulle under 2008 och frambringar allt som 2009 har att erbjuda.

Hoppas ni känner likadant!
 

RSS 2.0